↩ back to the box
Shikojeni online
http://app.postaime.com/index.php/campaigns/fm685qo1r8e0e/track-url/gy23352bc7689/6b4003c49cd4be5b61dc4b4583827ced7af4e30d
http://app.postaime.com/index.php/campaigns/fm685qo1r8e0e/track-url/gy23352bc7689/3ea38a465bcec2c7f1ccb16637da99e1c80a2fdc
Akademia Sportive Goga Basket
 
Kamp veror tek Akademia Sportive Goga Basket
Për të gjithë fëmijët nga mosha 6 – 13 vjeç
Ky kamp i jep mundesine prinderve qe te dergojne femijet ne nje
ambjent sportive, argetues dhe social.
Ne te njejten kohe i jep mundesine femijeve te mbushin diten e tyre me
aktivitete te ndryshme, sportive, ndeshje kompeticione, kohe
relaksuese dhe argetuese, quize dhe lojra qe zhvillojne njohurite e
pergjithshme, si dhe dy orare pushimi, ku femijet hane mengjesin dhe
dreken ne menzen Goga Basket dhe shplodhen me njeri tjetrin, me lojra
tavoline.
Transporti është i garantuar.
Më shumë info: https://www.gogabasket.com/
http://app.postaime.com/index.php/campaigns/fm685qo1r8e0e/track-url/gy23352bc7689/3ea38a465bcec2c7f1ccb16637da99e1c80a2fdc
 
 
SUPER OFERTE
Vetëm 9.000 LEK/java
E Hënë – E Shtunë Ora 08:00 – 16:30
Java e parë fillon më 18 Qershor.
Nxitoni të prenotoni !
 
PRENOTO TANI !
 
me telefon
067 604 1001 tel:0676041001
 
 
me email
akademia@gogabasket.com
 
http://app.postaime.com/index.php/campaigns/fm685qo1r8e0e/track-url/gy23352bc7689/ab31e8f5ac1d7b285e75d33ffab451f2894a8213
Na kontaktoni përmes FB
 
Shpërndau: postajuaj.com
http://app.postaime.com/index.php/campaigns/fm685qo1r8e0e/track-url/gy23352bc7689/0c06b2e671114501eeea210137873add0b0ea886
Online Version
http://app.postaime.com/index.php/campaigns/fm685qo1r8e0e/track-url/gy23352bc7689/6b4003c49cd4be5b61dc4b4583827ced7af4e30d
| Unsubscribe
http://app.postaime.com/index.php/campaigns/fm685qo1r8e0e/track-url/gy23352bc7689/0cdb6ec0d8d2190acec24868575bbf9ecfc43987