↩ back to the box
Shikojeni online
http://app.postaime.com/index.php/campaigns/ph969bzxd0a84/track-url/pf962w6s4sf56/28b397c572ace41c264bc1151d90c5d160314c9a
Kompleksi "Magnet"
Pranë 21 Dhjetorit, Tiranë
Dyqan
50.000 €
Njësi shërbimi e pozicionuar në pjesën lindore, dhe njëkohësisht
me akses nga oborri i brendshëm. Kombinim i hapësirës me ndriçim
natyral, gjelbërim dhe sistemin i jashtëm me materiale ndërtimi
gjermane.
Më shumë info ....
http://app.postaime.com/index.php/campaigns/ph969bzxd0a84/track-url/pf962w6s4sf56/fbd6ad15576a00196941858b9d3a7b778de1e640
Kontakt shpk
A: Rruga Frosina Plaku, Tiranë
T:+35542225338 C: +355682029807
W: www.kontakt.al
http://app.postaime.com/index.php/campaigns/ph969bzxd0a84/track-url/pf962w6s4sf56/0184b6d9b5964ca3b6076e02e1ee5fbd8630c951
| E: info@kontakt.al
 
Shperndau: postajuaj.com
http://app.postaime.com/index.php/campaigns/ph969bzxd0a84/track-url/pf962w6s4sf56/99541aecc6b1c73db303563fd82dac7b81360743
Online Version
http://app.postaime.com/index.php/campaigns/ph969bzxd0a84/track-url/pf962w6s4sf56/28b397c572ace41c264bc1151d90c5d160314c9a
| Unsubscribe
http://app.postaime.com/index.php/campaigns/ph969bzxd0a84/track-url/pf962w6s4sf56/ad033d37d9c6ccc043355717a3b77e17805224fc