↩ back to the boxModelet Pranverore 2018 erdhn me dizajn m t ri!

http://images.studio-moderna.com/link/365525066

http://images.studio-moderna.com/link/365525067

http://images.studio-moderna.com/link/365525068

http://images.studio-moderna.com/link/365525069
http://images.studio-moderna.com/link/365525066

http://images.studio-moderna.com/link/365525066shtepia-dhe-kopshtihttp://images.studio-moderna.com/link/365525066kuzhina-dhe-pastrimihttp://images.studio-moderna.com/link/365525066sport-dhe-fitneshttp://images.studio-moderna.com/link/365525066bukuria-dhe-shendetihttp://images.studio-moderna.com/link/365525066oferta-speciale

http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-pure-sandals-women-3-0


Sandalet Verore 2018 me dizajn m t ri!

Shijoni rehatin e sandaleve t reja Walkmaxx Pure 3.0 me t gjitha karakteristikat e linjs pure, antibakteriale dhe me sholl t harkuar, me dizajn t prmirsuar dhe materiale t cilat do tju japin m shum rehati n do hap q hidhni.

mimi i rregullt: 6.990 Lek

Oferta: 3.490 Lek


http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-pure-sandals-women-3-0


http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-pure-sandals-women-3-0


http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-pure-sandals-women-3-0

-50%


6.990 Lek


3.490 Lek

http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-pure-sandals-women-3-0http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-pure-sandals-women-3-0


http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-pure-sandals-women-3-0

-50%


6.990 Lek


3.490 Lek

http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-pure-sandals-women-3-0http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-pure-sandals-women-3-0


http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-pure-sandals-women-3-0

-50%


6.990 Lek


3.490 Lek

http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-pure-sandals-women-3-0


http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-atlete-leisure-ts


http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-atlete-leisure-ts

-50%


6.990 Lek


3.490 Lek

http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-atlete-leisure-tshttp://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-atlete-leisure-ts


http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-atlete-leisure-ts

-50%


6.990 Lek


3.490 Lek

http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-atlete-leisure-tshttp://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-atlete-leisure-ts


http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-atlete-leisure-ts

-50%


6.990 Lek


3.490 Lek

http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-atlete-leisure-ts


http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-atlete-leisure-me-qafe-ts


http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-atlete-leisure-me-qafe-ts

-50%


7.990 Lek


3.990 Lek

http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-atlete-leisure-me-qafe-tshttp://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-atlete-leisure-me-qafe-ts


http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-atlete-leisure-me-qafe-ts

-50%


7.990 Lek


3.990 Lek

http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-atlete-leisure-me-qafe-tshttp://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-atlete-leisure-me-qafe-ts


http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-atlete-leisure-me-qafe-ts

-50%


7.990 Lek


3.990 Lek

http://images.studio-moderna.com/link/365525066markat/walkmaxx/walkmaxx-atlete-leisure-me-qafe-ts

Na ndiqni n rrjetet Sociale dhe n dyqanet tona:


https://www.facebook.com/TopShop.Albania

http://images.studio-moderna.com/link/365525105

https://www.youtube.com/user/TopShopAlbania

http://images.studio-moderna.com/link/365525106


Ky e-mail sht drguar tek ju sepse jeni regjistruar n faqen www.topshop.al

N qoftse emaili gjendet n (Junk/Bulk) tuajin? Shto mailto:info@al.mailstudiomoderna.com tek e-mail kontaktet tuaja.

Studio Moderna Albania sh.p.k, Rr: Sami Frashri, Prball Drejtoris Rajonale t Policis, Kulla METROPOL Kati 1, Tirane, Albania.